Trip through Southern Africa

Becoming a businessman

Daar zat ik aan de bar in Longstreet (De uitgaansstraat van Kaapstad). 'Ey mister, nice shirt'. Ik draaide me om en daar stond hij. Winston Bogarde met de glimlach van Regillo Tuur, strak in een spierwit pak, D&G zonnebril op zijn kale hoofd en een groot gouden dollarteken om zijn nek. Hij stelde zich voor als Colin from Puerto Rico, businessman. 'Are you from Holland?' Ja, zei ik met mijn borst vooruit. Toen kwam het. Colin bleek een topman in de internationale drugswereld met connecties overal, zo had hij ook een zaak in Amsterdam. Ik zag er wel uit als een goede zakenpartner en hij had de beste pure coke. Dat was een match made in heaven. 'Mmm, cool' was mijn antwoord. Trots keek hij me diep in mijn ogen aan en zei 'call me if you want to do business' en gaf zijn kaartje. Trots liep ik terug naar Kim en zei 'Babe, i'm a businessman'

Corine

Zeg, blijkt Leo nu ook een schrijftalent te hebben? Hele leuke verhalen van jullie allebei.
Heel veel plezier!! En hopelijk lukt het met de auto.

P.S. Kim, als je weer terug bent, werk ik niet meer bij NL...
Boomerang = evil.

Tijs

Haha, netjes Leo... ouwe Friese drugsdealer :D vond je er ook altijd al een beetje louche uitzien hoor ;)

Have fun daar! misschien met jullie drugsgeld een echte, nieuwe, landrover kopen later? :P

Tijs

Tim

Leo! je heb ttoch geen last van tunnelvisie? die man wilde je gewoon erg graag rijk maken! Een echte vriend!

veel plezier nog verder, groetjes en een kus voor Kim, ok van Eef
ciao Tim

rineke en rob

Hey man,

wat is een vriendenprijsje voor een lijntje, is altijd handig als je 'schoon'zoon goede kontakten in de 'scene' heeft
Als het zo zuiver is, kunnen we het dan mengen met jullie Colour Reus, daar hebben we nog een gezinsverpaking van.
Als je een outlet in Asten nodig hebt, dan hoor ik het wel.
Trouwens nu je in business bent, kun je ook een dure SUV veroorloven.

Groetjes en tot schrijfs,
Rob

Rienk-Wim

Haha Borst vooruit en terug bluffen, da's cool.
Leuk die verhalen. We volgen jullie.

Ymie en David H.