Namibie en verder
Even een korte update vanuit het noorden in Namibie. Na een paar dagen in het comfortabele Windhoek zijn we omhoog gereden naar het bekende wildpark Etosha. We rijden door prachtige natuur en ontmoeten de raarste mensen. Het kamperen gaat ook steeds beter. Leo maakt de beste vuren in een handomdraai en een insect meer of minder doet me niets meer.
Volgende week rijden we naar Botswana, te beginnen in de Okavango Delta.
Ik hoop dat jullie net zo genieten van de foto's als wij van het maken ervan.
Dikke kus
Wat een fantastische foto's!!! Echt schitterend.
Ennuh die braai....ziet er goed uit hoor. Ik snap dat jullie voorlopig nog niet terug komen. Al ga ik zaterdag wel weer helemaal los in Asten, jaloers??? Tja, moet toch wat als jullie daar zitten. Nu heb ik een nieuwe Asten-kroegganger gevonden. Tsss... Ik zal jullie op de hoogte houden van al mijn ontzettend spannende avonturen hier!
Heel veel plezier daar!
Dikke kus x
Pffff wat een mooie verhalen en super mooie foto's.. ohw ik wil ook weer terug als ik dit lees!! wow!! als je een Hydro tegenkomt in Botswana (oranje petje) moet je maar de groeten van mij doen ;) haha, klein kansje maar je weet het niet heah! haha..
Nou geniet ervan!
groetjes 1 van de Alphense Arendonken..
Is die vent op de foto met die fles drank in de hand één van die rare mensen die jullie zijn tegen gekomen of is dat Leo. Het petje komt me namelijk wel vaag bekend voor...Wasmachines komen jullie verder niet zo vaak tegen zeker. Haha ;) Verder mooie foto's hoor. Ben jaloers :P
Groetjes, Bas
De fotoos zijn prachtig! Ik geniet ervan!
Veel plezier lieverds...
xx
W.O.N.D.E.R.F.U.L.L!!!!
Have fun i'am having fun here!! groetjes van Ali.
Luitjes,
Ik zie wel weer aan de eerste foto dat jij je weer prima vermaakt;)
Bevalt t simpele leven wat?
Hou us op de hoogte, btw wij binne herfstmeister!!;)
Spreken!!