Trip through Southern Africa

Actions speak louder than words

Ofin dit geval the pictures speak louder than words.

We hebben inmiddels al zoveel meer gezien en gedaan dat het teveel is om allemaal op te schrijven.

We begonnen in Botswana in de Okavango Delta waar we een dag lang door heen zijn getrokken met een mokoro (traditionele kano). Daarna naar de Makgadikgadi zoutvlaktes waar we honderden vogels waaronder een hele hoop flamingo's zagen uitrusten. Toen naar Chobe National Park waar we super relaxed en sjiek kerst hebben gevierd bij een dure lodge (gelukkig voor ons hadden ze goedkope camping maar we voelden ons speciaal). Daarna oud en nieuw in Zambia bij de Victoria Falls. Super feest gehad metdrie Limburgsemeisje, een Walesman en Zuid Afrikaan en nog meer schuurende Zambianen, zonder vuurwerk. Super leuke ervaring!

Daarna terug naar Botswana waar mijn ouders vanuit Kaapstad kwamen (wat wij in twee maanden hebben gedaan, doen zij in twee weken). Echt heel leuk om mijn ouders weer te zien en nog meer interessante dingen gedaan, zoals naar de Victoria Falls in Zimbabwe. Toch wel heel boeiend om naar dit land te gaan in deze tijd. Natuurlijk heb je geen idee van de echte situatie in het land als je er maar 1 dag bent, maar het voelde wel al heel anders dan Botswana.

Op dit moment zitten we in Lusaka, de hoofdstad van Zambia. We hebben besloten om niet meer naar Zimbabwe te gaan om verschillende redenen die jullie ook wel kunnen bedenken. Hierna rijden we door naar Malawi waar we heel veel zin in hebben. We horen zoveel leuke verhalen en Leo heeft alweer een nieuwe voetbalafspraak gemaakt. Dat belooft wat!

Met de auto gaat ook alles prima, mijn vader heeft alles gecheckt en zolang we de olie in de gaten houden, rijden we er wel mee naar Kaapstad. Ook hebben we het plan in ons hoofd om misschien door te rijden naar Tanzania, maar we zien wel.

Check de foto's en jullie hebben een idee van wat voor moois we allemaal zien!

Liefs Kim en Leo

Renée

Fantastisch verhaal weer! Echt heel leuk om te lezen dat jullie het zo goed hebben.
Hier is het vooral heel koud (hou ik niet zo van). Leo, ook al is het zo koud die elfstedentocht komt er echt niet, dus je kan rustig daar blijven!

Ik kijk uit naar de volgende verhalen prachtige foto's.

Liefs x

Madelon

Hoi Kim,
Wat een geweldige verhalen om te lezen! Geniet er nog van! En we verwachten eigenlijk wel een dia-voorstelling met commentaar op de Mzine redactie als je terug bent, haha.

Madelon
Mzine

Milene

Hey Kim, en Leo,

Wat een verhalen weer zeg, jemig wat maken jullie toch veel mee daar!!! Wel super gaaf dat je paps en mams en mijn oom en tante nog even naar je toe kwamen, volgens mij zijn die ook helemaal afrika verslaafd geworden sinds de vorige keer :) super leuk!!!

En hopelijk houdt je auto'tje het helemaal tot aan het einde van de reis :)

have fun en geniet!!!

xxx